甘いおやつの時間
2011年 02月 15日
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昨日は夕方から雪がざんざん降りまくり、何もかもが真っ白の朝となりました。
There was snow everywhere all around this morning, because we had a heavy snow from last evening.
20センチは積もりましたよ。今季最高です。
The snow lay 20 centimeters deep that was the deepest this season.
さて、こんな日はお家の中でまったり&ぬくぬく過ごしたいものです。
それに甘いおやつは欠かせません♪
I want to pass a day snugly with sweet refreshments at such cold days.
耐熱容器に冷凍してあった食パンを小さく切って入れ、プリン液を流し入れ、上にリンゴをちりばめてレンジでチン♪ 簡単ほかほかのおやつができあがり~。
Pour mixture into white bread and sliced apples, and into a microwave oven. How easy it is!
元は渋柿だったなんて到底信じられない上品な甘さの市田柿にとろとろの抹茶葛湯。
ひなたぼっこしながらいただくと身も心もほっこりです。あぁ幸せ~。^^
I love Hoshigaki that is dried persimmons, and Kuzuyu that is arrowroot gruel. Those brings me happy! ^^
There was snow everywhere all around this morning, because we had a heavy snow from last evening.
20センチは積もりましたよ。今季最高です。
The snow lay 20 centimeters deep that was the deepest this season.
さて、こんな日はお家の中でまったり&ぬくぬく過ごしたいものです。
それに甘いおやつは欠かせません♪
I want to pass a day snugly with sweet refreshments at such cold days.
耐熱容器に冷凍してあった食パンを小さく切って入れ、プリン液を流し入れ、上にリンゴをちりばめてレンジでチン♪ 簡単ほかほかのおやつができあがり~。
Pour mixture into white bread and sliced apples, and into a microwave oven. How easy it is!
元は渋柿だったなんて到底信じられない上品な甘さの市田柿にとろとろの抹茶葛湯。
ひなたぼっこしながらいただくと身も心もほっこりです。あぁ幸せ~。^^
I love Hoshigaki that is dried persimmons, and Kuzuyu that is arrowroot gruel. Those brings me happy! ^^
by fuyusakura1
| 2011-02-15 21:19
| meal&dessert
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